0653401888 info@voluit-ik.nl

Tarieven

“Ieder kind verdient het om vol vertrouwen zichzelf te mogen zijn”

max

Kennismakingsgesprek  30 min 
gratis
Coachingsessie 60 min
€65,-
Intakegesprek
€65,-
Tussentijdse evaluatie 30 min
€30,-
Eindevaluatie coachtraject  45 min
€45,-
Pakketprijs 3 maanden individuele coaching (intake, coachsessies, evaluaties, incl. reiskosten excl.  tolkosten)         
 
€395,-

 

De Kinderen Scheiden Mee

Groepsprogramma, per kind/dagdeel
* start bij aanmelding van minimaal 5 kinderen
€85,-
Individuele coachsessie 60 min
€65,-
Pakketprijs 3 individuele coachsessies 60 min               
met eindevaluatie 45 min
€250,-

Alle genoemde prijzen zijn inclusief voorbereiding, materialen en btw.

Reiskosten worden in rekening gebracht buiten een straal van 5 km buiten 4438 NG, Driewegen

à € 0,20 per km. Eventuele tolkosten worden ook in rekening gebracht.

Bij verhindering worden tot 24 uur voor de afspraak geen kosten in rekening gebracht.

Vergoedingen

Kindercoaching wordt door een aantal zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering. Vanwege bezuinigingen worden dit er echter steeds minder. Om er achter te komen of jullie recht hebben op een vergoeding kunnen jullie daarom het beste contact opnemen met jullie zorgverzekeraar. Het is ook mogelijk dat jullie gemeente een bijdrage kan leveren bij ondersteuning van jullie kind, neem daarvoor contact op met jullie eigen gemeente.

Ervaringen

"Wij, de ouders en Nuria (10 jaar) hebben tot tweemaal toe Rina gevraagd om hulp en kunnen haar van harte aanbevelen.

Nuria werd vaak gepest voelde zich niet zeker in combinatie met haar hoogbegaafdheid en het daardoor "anders" zijn. Rina heeft heel erg geholpen om  Nuria heeft haar zelfvertrouwen terug te laten vinden. Ze heeft geleerd hoe ze met pesters om moet gaan en nu voelt ze zich veel zelfverzekerder en gelukkig met zichzelf in haar omgeving."

"Rina heeft onze dochter op een hele fijne en veilige manier verder geholpen in haar proces. M'n dochter voelde zich snel op haar gemak en werd op een creatieve manier uitgedaagd over zichzelf na te denken. Ze heeft een fijne manier van communiceren zowel richting kind als de ouder en is integer."

Ik vond het fijn om met Rina te praten omdat ik mezelf bij haar kon zijn. Niks was verkeerd, ik mocht van alles doen en zeggen. Elke sessie deden we iets anders zoals bijvoorbeeld kleuren met potlood of waskrijt, een masker verven en een sierraad maken.  Ik leerde door de oefeningen om minder na te denken en meer te voelen in/met mijn lichaam. Ik leerde om minder te piekeren en hierdoor werd het rustiger in mijn hoofd, kan ik weer beter slapen en de prikkels overdag beter aan. Als ik me toch niet zo fijn voel, schrijf ik mijn gedachten op waardoor ik ze los kan laten.

Meisje 13 jaar

Gratis kennismakingsgesprek

Contactformulier

Interesse of vragen, laat het me weten. Stuur me een berichtje of bel naar het telefoonummer op de contactpagina. Ik doe mijn best om binnen 2 werkdagen te reageren.